Get Adobe Flash player

                        SW18N.0232

welke muziek wilt u graag horen
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Hoe verander ik mijn nickname?
Je nickname kunt je veranderen door dit te typen: /nick nieuwenickname

Waarom moet ik mijn nickname registreren?
Op The Chat 4 You moet je je nickname registreren als je een eigen chatroom wilt registreren. Een ander voordeel is dat een ander geen gebruik kan maken van jouw nickname, als iemand toch inlogt met jouw nickname, zal deze na 20 seconden veranderen in een willekeurige Gast-nickname.

Hoe registreer ik mijn nickname?
Log in op de chatbox met de nicknaam die je graag wilt registreren. Als je nickname verandert naar een Gast-nickname, betekent het dat de nickname al door een ander is geregistreerd. Kies dan een andere nickname.
Om je nicknaam te registreren typ je /ns register password emailadres. Zorg ervoor dat je password niet te makkelijk te raden is, je wilt natuurlijk niet dat iemand er met jouw nickname inlogt.
LET OP: Als je de volgende keer weer inlogt met je geregistreerde nickname, moet je jezelf eerst herkenbaar maken als de eigenaar van deze nickname.
Dit doe je op de volgende manier: /ns identify password.
Als je via de webchat van onze website inlogt, kun je natuurlijk ook gewoon bij het inloggen je password invullen, en is bovenstaande regel overbodig.

Ik heb mijn nickname geregistreerd, maar ik gebruik hem niet meer.
Na 21 dagen zal je nickname automatisch komen te vervallen, maar je kunt dit ook handmatig al doen met het commando: /ns drop nicknaam

Ik ben mijn password vergeten, wat nu?
Je kunt in het kanaal #Help een IRC operator aanspreken en een verzoek doen om jouw password te laten resetten.
Is er niemand aanwezig in het kanaal? Stuur dan even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., vergeet dan niet om je nickname erbij te vermelden.

Mijn nickname is in gebruik door een ander. Wat moet ik doen?
Je kunt je nicknaam weer terug krijgen door te typen: /ns recover nicknaam password.
Degene die jouw naam gebruikt zijn nicknaam wordt nu aangepast naar een Gast-naam en je kan nu je nicknaam zelf weer gebruiken.

Waarom verandert mijn nickname steeds naar Gast24937?
Als je nickname steeds verandert naar een naam met Gast ervoor wilt dat zeggen dat de nickname die jij gebruikt al geregistreerd is. Dit kan zijn door jou en dat je jezelf vergeet te identificeren, maar het kan ook zijn dat iemand anders de nickname al heeft geregistreerd.
Als het jouw nickname is, en jij hem dus hebt geregistreerd typ je /ns identify password. Indien iemand anders de nickname heeft geregistreerd, raden wij je aan om een nickname te kiezen die nog niet geregistreerd is.

Hoe vraag ik gegevens van een nickname op?
Om informatie van een nickname op te vragen typ je /ns info nickname all. Je krijg je een lijstje zoals hieronder:
-NickServ- Marr is MARRrawrr
-NickServ- Marr is een services eigenaar.
-NickServ- Marr is momenteel online.
-NickServ- Tijd geregistreerd: 03 Mei 2011 11:11:14 CEST
-NickServ- Laatste quit-bericht: Broken pipe

Mijn internetverbinding was verbroken en nu is mijn nickname nog in gebruik!?

Het is zo dat als je verbinding met de server wordt onderbroken door een of andere reden (niet door uit te loggen), dat je nickname nog in gebruik kan zijn zonder je dit zelf weet, dit word ook wel een ghost genoemd.
Je kunt hier iets tegen doen als de nickname is geregistreerd. Je typt dan: /ns recover nickname password
Bij nickname vul je de nickname in van de originele nickname. Als je nickname niet is geregistreerd, zal de ghost na enkele seconden wegvallen van de server en kun je jouw nickname weer gebruiken.

Ik identificeer mij niet voor mijn nickname en toch wordt ik geen gast, hoe kan dat?
Als je jouw nickname hebt geregistreerd, slaat onze server ook je hostmask op. Als jij dus inlogt op de server, via dezelfde internetverbinding, herkent de server je aan je hostmask en verandert jouw nickname niet naar Gast89403. Om te voorkomen dat een ander op deze manier toch jouw naam kan gebruiken typ je /ns set secure on.

Hoe wijzig ik het e-mailadres dat gekoppeld is aan mijn nickname?
Het is belangrijk om te zorgen dat het emailadres wat je hebt opgegeven bij registreren van je nicknaam werkt, want bij het kwijtraken van je password krijg je via dit mailadres je password gemaild. Als je e-mailadres veranderd is, en je wilt dit aanpassen dan kan dit via: /ns set email nieuwe-mailadres. Bijvoorbeeld: /ns set email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.